MI SMO MALA ALI USPJEŠNA AGENCIJA

Dobrodošli, postoji razlog zašto ste ovdje. Možda Vam treba web stranica ili mobilna web aplikacija. Možda treba urediti Vaše odnose s javnošću, ili napraviti kvalitetnu fotoreportažu svakako se javite.

formamedia ured

RADIMO NA PROJEKTU


O NAMA

Mi smo agencija koja stvara ogledne i ozbiljne web proizvode i usluge. Također, tu je marketing i fotografija, nerazdruživi dijelovi današnje komunikacije. Uvijek ulažemo sve od sebe u posao kako bi rezultati bili što bolji i vi to znate nagraditi.

Jednostavno, WEB je naš centar svijeta, naravno  i sve što ima veze sa javnošću. Vjerujemo da je to prvenstveno zanimljiv i zabavan posao, gdje postoji bezbroj kreativnih načina da napravimo ono što želimo. Kako nismo vezani za jednu lokaciju radi weba, našu kreativnost možemo podijeliti sa ostatkom svijeta.  U našem timu se nalaze kreativni ljudi sa višegodišnjim iskustvom u dizajnu, webu,  grafici,  fotografiji te odnosima sa javnošću, novinarskim i fotoreporterskim poslovima, tako da znamo kako doći do krajnjeg korisnika Vaših usluga, uz zadržavnje osobnosti svakog projekta, drugim riječima …“ naša dizajnerska rješenja, fotografije i tekstovi su originali, namjenjeni samo Vama i ne ponavljaju se više nigdje“…
Uvijek smo spremni za nove izazove  koji nam se postavljaju, te istražiti nove načine kojima  se naše stranke mogu predstaviti  svijetu.